Tulostus ja kopiointi – tarpeitasi vastaavat ratkaisut meiltä

Suomen Tulostusseuranta Oy on erikoistunut tulostuksen ja kopioinnin maksamiseen sekä hallintaan. Asiakkaitamme ovat yliopistot, ammattikorkeakoulut ja muut oppilaitokset, joissa mm. oppilas tai oppilaitos osallistuu tulostuskustannuksien maksamiseen. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä ja lähialueilla.

Erilaiset asiakirjanhallinnan optimointiin keskittyvät ratkaisut vähentävät kustannuksia ja lisäävät tehokkuutta. Tutustu tarjontaamme ja pyydä lisätietoja!

Smart Managed Document Services

Smart Managed Document Services

Jopa 47 % tulostamiseen liittyvistä piilokustannuksista johtuu asiakirjanhallinnasta. Me autamme tunnistamaan ja vähentämään niitä yksinkertaisella tavalla. Erityisesti yrityksille suunniteltu Smart Managed Document Services -palvelu soveltaa tulostuksenhallinnan periaatteita koko organisaation asiakirjanhallintaan.


Smart Managed Document Servicesin myötä asiakirjojen työläälle, käsin tehtävälle käsittelylle ei ole enää tarvetta. Asiakirjat muutetaan sähköiseen muotoon, jolloin niitä on nopeampi ja helpompi tallentaa, hakea ja jakaa organisaatiossa turvallisen järjestelmän kautta.


Linkki esitteeseen

Magna Card

Magna Card -järjestelmä on magneettiraitakorttiin perustuva valvonta- ja maksujärjestelmä, joka soveltuu moneen käyttötarkoitukseen. Tavallisin on kopioiden maksaminen kopiokortilla. Magna Card -korttimaksamista voidaan sovellutusti käyttää myös opiskelija- ja henkilökuntaruokailun maksamiseen. Magna Card -sovellukset ovat joustavia, ja niitä voidaan kehittää asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ja toivomusten mukaan.

Equitrac

Equitrac

Equitrac Office- tai Equitrac Express -ohjelmistojen avulla saat käyttöösi tulostuksen seuranta-, hallinta- ja maksujärjestelmän, joka sopii yrityksille, oppilaitoksille ja kirjastoille. Ohjelmisto tarjoaa työkalut asiakirjatuotannon hallinnointiin, valvontaan ja kustannusten karsintaan.

Equitrac

Equitrac office

Equitrac Office on tarkoitettu yrityksille ja toimistoille. Sovellus tarjoaa älykkäät tulostuksen ja kopioinnin hallintatyökalut, jotka vähentävät asiakirjatuotannon kustannuksia, vahvistavat tietoturvaa sekä tehostavat nykyisen laitekannan hyödyntämistä.

Equitrac Express

Equitrac Express on oppilaitoksille ja kirjastoille suunnattu integroitu ratkaisu, jossa kustannusten maksumenettelyt mukautetaan joustavasti kirjastoissa ja oppilaitoksissa asioivien tarpeisiin.

Linkki esitteeseen

Haluatko lisätietoa tulostus- ja kopiointijärjestelmistä? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!