Dataprojektorit, videoneuvottelu­laitteet ja videoneuvottelu­päätteet

Suomen Tulostusseuranta Oy tarjoaa täydellisen valikoiman multimediatuotteita ja ratkaisuja kaikkiin tarpeisiin. Palvelemme asiakkaitamme Helsingissä ja lähialueilla.

Meiltä löytyvät laitteet visuaaliseen esittämiseen sekä videoneuvottelujen pitämiseen yhden tai useamman pisteen kesken tai räätälöidyn ratkaisun tiedon esittämiseen kokoushuoneessa, luokkahuoneessa tai auditorioissa. Ratkaisuillamme voit siirtää esitettävän tiedon myös suoraan osallistujien tableteille. Kysy lisää myynniltämme puhelimitse tai sähköpostitse!


Multimedia­projektorit

Laitteissa käytetty edistynyt teknologia tarjoaa täydellisen valikoiman erilaisia multimedia-projektoreita, jotka sopivat lähes jokaisen asiakkaan vaativaan käyttöön niin suuriin kokoustiloihin, luokkahuoneisiin kuin auditorioihinkin. Pyydä lisätietoja!

Kevyet projektorit

Uudet monipuoliset pienenkokoiset dataprojektorit sisältävät erilaisia toimintoja, joita voidaan hyödyntää niin kokous- kuin luokkahuonekäytössäkin. Laitteissa on käytännöllinen, tyylikäs ja kevyt rakenne. Kuvat ja teksti projisoituvat kirkkaasti ja laadukkaasti. Kysy lisätietoja pienikokoisista ja keveistä projektoreista!

Muut data­projektorit ja valkokankaat

Halusitpa heijastaa millaista kuvaa tahansa, meiltä löydät ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Uutuustuotteemme on lähiheijastava projektori. Kysy lisätietoja myös tarjolla olevista valkokankaista!

Data­projektoreiden lamput

Meiltä saat alkuperäis- ja tarvikeprojektorilamppuja lähes kaikkiin dataprojektoreihin. Kysy projektoriisi sopivaa lamppua meiltä!

Videoneuvottelu­järjestelmät ja päätelaitteet

Uusien, entistä edullisempien ja monipuolisempien videoneuvottelu­tekniikoiden ansiosta voit pitää videoneuvottelun ajasta ja paikasta riippumatta. Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin!

Interaktiiviset whiteboard-videoneuvottelu­päätteet

Uusilla videoneuvottelupäätteillä voit esittää, päällekirjoittaa, korjata ja lähettää eteenpäin sähköposteja valituille vastaanottajille suoraan näytöltä. Voit siirtää esitettävän aineiston myös suoraan osallistujien tableteille.

Haluatko lisätietoa multimediatuotteista? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!