Multimedia­projektorit

MultimediaprojektoriLaitteissa käytetty edistynyt teknologia tarjoaa täydellisen valikoiman erilaisia multimedia-projektoreita, jotka sopivat lähes jokaisen asiakkaan vaativaan käyttöön niin suuriin kokoustiloihin, luokkahuoneisiin kuin auditorioihinkin. Pyydä lisätietoja!

Kevyet projektorit

LV-projektoritUudet monipuoliset pienenkokoiset dataprojektorit sisältävät erilaisia toimintoja, joita voidaan hyödyntää niin kokous- kuin luokkahuonekäytössäkin. Laitteissa on käytännöllinen, tyylikäs ja kevyt rakenne. Kuvat ja teksti projisoituvat kirkkaasti ja laadukkaasti. Kysy lisätietoja pienikokoisista ja keveistä projektoreista!

Muut data­projektorit ja valkokankaat

Muut dataprojektorit ja valkokankaatHalusitpa heijastaa millaista kuvaa tahansa, meiltä löydät ratkaisun kaikkiin tarpeisiin. Uutuustuotteemme on lähiheijastava projektori. Kysy lisätietoja myös tarjolla olevista valkokankaista!

Data­projektoreiden lamput

Meiltä saat alkuperäis- ja tarvikeprojektorilamppuja lähes kaikkiin dataprojektoreihin. Kysy projektoriisi sopivaa lamppua meiltä!

Videoneuvottelu­järjestelmät ja päätelaitteet

VideoneuvottelujärjestelmätUusien, entistä edullisempien ja monipuolisempien videoneuvottelu­tekniikoiden ansiosta voit pitää videoneuvottelun ajasta ja paikasta riippumatta. Tutustu tarjoamiimme ratkaisuihin!

Interaktiiviset whiteboard-videoneuvottelu­päätteet

Interaktiiviset whiteboard-videoneuvottelupäätteetUusilla videoneuvottelupäätteillä voit esittää, päällekirjoittaa, korjata ja lähettää eteenpäin sähköposteja valituille vastaanottajille suoraan näytöltä. Voit siirtää esitettävän aineiston myös suoraan osallistujien tableteille.

Haluatko lisätietoa multimediatuotteista? Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse!